Tratamente naturiste revoluționare

Doctor, anteprenor de succes în domeniul medical, farmaceutic, ecologic și imobiliar, Dr. Vanessa Youness (foto) a reușit într-un scurt timp, având în vedere cât de tânără este, să demonstreze că nimic nu este imposibil.

Vanessa Youness

Proiectul medical pe care l-a lansat, clinica YOUness Wellness Clinic, este o platformă de mare ajutor pentru tratarea și vindecarea completă a unei liste lungi de boli care ne îngreunează existența. Chiar dacă este un antreprenor de succes, nu alege să iasă în față cu nimic, din contra este omul din umbră cu viziune și strategie, care face lucrurile să se întâmple.

„Ceea ce este important pentru mine este să pot oferi înapoi celor din jur și prin asta Universului! Nu contează câți bani ai, poți alege să oferi energie din energia ta și printr-un simplu zâmbet, o vorbă bună, un sentiment frumos și curat care să ridice vibrația celor cu care interacționam. Acesta este de fapt singurul adevăr, cât de bogat ești în interiorul tău, nu în exterior. Venim fără nimic și plecăm fără nimic. Sistemul în care trăim ne „programează” mereu deoarece valoarea noastră este măsurată de cât de mult creștem în sus. Eu nu sunt de acord cu asta! Eu văd valoarea noastra în cât de mult creștem în lateral, atingând cu binele pe cei de lângă noi. Scopul existenței noastre ar trebui să fie educat în a ne expanda conștiința. Nimic nu ne aparține, planeta nu este proprietate privată, este a Universului și una cu Universul si noi toți interconectați, parte din el drept urmare, tot ceea ce credem că suntem în iluzia minții noastre, e ficțiune. Adevărul este mult mai profund de atât.”, adaugă dr.Vanessa Youness

20170228_143244

Dr. Vanessa Youness a lansat o clinică în România care dezvoltă un protocol de tratamente naturiste revoluționare. „YOUness Wellness Clinic este un loc unde începe vindecarea din interiorul tău spre exterior.
Mottoul clinicii este: “Nu avem pacienți, ci oaspeți.” Aici îmbunătățim împreună tonusul general și oferim sprijin pe tot parcursul drumului spre vindecare. În ziua plecării de la noi oaspeții noștrii iau cu ei un bagaj plin cu sănătate, energii pozitive, iubire și bunăstare. Pentru o detoxifiere totală a minții și a trupului, locul în care acestea se întâmplă este la fel de important ca procedura folosită. De aceea, am ales să ne poziționăm într-o pădure magică din apropierea Bucureștiului, un mic colț de rai unde vindecarea are sunet de fundal generat de natură. Și pentru că oamenilor le plac cifrele, sunt nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați de pădure și un râu pe proprietatea locului unde se află clinica.



Call Now ButtonContacteaza-ne