Covid-19: YOUness Clinic pune la dispoziție gratuit 44 de locuri de cazare pentru pacienții nevoiți să intre în carantină

Clinica YOUness, prin YOUness Foundation, anunță că donează cu titlu gratuit autorităților locale, ca susținere a comunității pe toată perioada stării de urgență, cele 44 de spații individuale de cazare din cadrul Domeniului YOUness Clinic, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină din cauza pandemiei de Covid-19, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, clinica de tratamente alternative-naturiste vine și în sprijinul comunității și autorităților locale, oferind cazare și masă pentru toate persoanele implicate în prima linie în lupta contra noului Coronavirus, potrivit aceleași surse.

“Ne dorim să întindem o mână de ajutor în sprijinul autorităților locale și să punem la dispoziție domeniul nostru pentru persoanele care sunt nevoite să intre în carantină. Este un gest de unitate față de toti ce duc această lupta, minunații voluntari, doctori și autorități, care luptă pentru pacienții noștri, în prima linie, riscându-și viața pentru a-i salva pe alții. Credem cu tărie că, în această perioadă de grea încercare, trebuie să fim uniți și atenți la suferința aproapelui nostru și să ne rugăm că, uniți, vom depăși această criză fără precedent în istoria umanității. Domeniul se află într-o zonă împădurită, excelent oxigenată pentru pacienții care au nevoie de natură, aer curat, nepoluat”, declară administratorii Domeniului YOUness Clinic.

Detalii la telefon 0759 101 777 sau pe site-ul www.younessclinic.ro

Sursa: https://financialintelligence.ro/covid-19-youness-clinic-pune-la-dispozitie-gratuit-44-de-locuri-de-cazare-pentru-pacientii-nevoiti-sa-intre-in-carantina/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Call Now ButtonContacteaza-ne